Tercüme

Eğitimli Kadro

Size lise ve üniversite eğitimini Türkiye’de ve dünyada kabul gören okullarda tamamlamış, konusunda uzman, tercümanlığın bir gerekliliği olan genel kültürü yüksek ve vizyoner bir kadro ile hizmet vermekteyiz.

Noter Yeminli Tercüme

İhtiyacınız olan bütün evrak tasdik işlemlerini anlaşmalı olduğumuz noterlerle gerçekleştiriyor, isterseniz evrakları kapınıza kadar teslim ediyoruz.

Kaliteli Hizmet

Uzman ve deneyimli kadromuz tarafından özenle gerçekleştirilen tercüme hizmetini aldıktan sonra redaksiyon ve düzeltme işlemlerine gerek duymayacaksınız.

 
Servislerimiz

ESRA GRUP olarak hizmet verirken sektör farklılıklarını göze alarak tercüme yapmaktayız. Bu sayede kaliteyi en üst seviyeye çıkarıyoruz. Belirtmiş olduğumuz sektörlerin yanı sıra diğer tüm sektörlerde de aynı yaklaşımı sağlıyoruz. Aynı zamanda hukuki, tıbbi, teknik,web sitesi, simultane ve ardıl gibi tercüme türlerinde de hizmet verebilmekteyiz. Çeviri hizmetlerinde isteklerinize özel ekip çalışması ile profesyonel tercüme için bize ulaşabilirsiniz.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

ESRA GRUP sektördeki deneyimi ile tercüme isteklerinizde hız, kalite ve ucuzluğu ön plana çıkarmaktadır. Yapılan tercümeler editör denetiminden geçmekte olduğundan hata oranı en aza indirgenmektedir. Uzman tercümanlar sayesinde her dilde sağlayabildiğimiz tercüme hizmetlerini dosyanızı nereye isterseniz hızlı bir şekilde ücretsiz olarak gönderebilmekteyiz.

Tercüme Fiyatlari

1000 karakter baz alınarak verilen birim fiyatlar, evraktaki toplam karakter sayısının yukarı yuvarlanması sonucunda ortaya çıkan rakamla çarpılır. Örnek vermek gerekirse, 20.000 karakter hacimli ve 25 TL birim fiyatlı bir tercüme işleminin size maliyeti 25X20 = 500 TL + KDV olacaktır.